Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Duty 4: Modern Warfare

Nästa Call of Duty avslöjas senast på årets E3

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Nytt år, nytt Call of Duty. Att den nya delen av Activisions gigantserie Call of Duty kan komma att presenteras på årets E3 är ingen vild gissning. Vi är garanterat fler som skulle bli förvånade om det inte skulle dyka upp där än tvärtom.

I en video på Youtube har Activisions Community Manager Dan Amrich pratat lite om spelet i fråga.

"Vi är fortfarande djupt inne i Call of Duty: Black Ops 2-cykeln och det finns fortfarande mycket material att vänta där. Så ni kan förstå varför Activision inte har pratat så mycket om nästa år än, men snart måste de göra det då E3 närmar sig."

Han fortsätter: "Vi har ett intressant problem med ny hårdvara. Vi har Playstation 4, vi har vad än Xbox nu jobbar med - kommer den släppas i år? Jag vet inte."

"Om du är ute efter information om framtiden så kommer det snart. Vi är inte riktigt där än men det borde inte komma senare än E3."

Värt att notera är att både Call of Duty: Modern Warfare 3 och Call of Duty: Black Ops 2 utannonserades officiellt under maj månad sina respektive år. Häromdagen rapporterade vi om ryktet att nästa Xbox kan komma att visas upp den 21:a maj i år. Vågar man gissa att det nya spelet kommer visas upp då?

Vad tror ni läsare? Lär vi få se spelet först på E3 eller kommer vi få en glimt av det redan nästa månad?

Call of Duty 4: Modern Warfare

Relaterade texter



Loading next content