Svenska
Gamereactor
nyheter
Back 4 Blood

Back 4 Blood får nytt innehåll från och med nästa månad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Folk var verkligen nyfikna på Back 4 Blood redan från det ögonblick då det utannonserades, eftersom det i princip var den andliga uppföljaren till Left 4 Dead-serien fansen drömt om så länge. Lyckligtvis visade sig det också vara riktigt bra, vilket bidrog till populariteten, och det ingick överraskande nog även med Xbox Game Pass från och med dag ett.

Det sistnämnda gjorde att många lirade direkt från start och det nådde snabbt över 6 miljoner spelare, och nu, en månad senare, är det dags att berätta för oss hur framtiden för Back 4 Blood ser ut. Det officiella Twitterkontot för titeln har nu delat med sig av en färdplan som främst beskriver vad som kommer att hända den här månaden och i december - men som också ger oss en indikation på vad vi kan förvänta oss under 2022.

December är förmodligen mest intressanta just nu eftersom det då vankas nytt innehåll som både fler och andra typer av kort. Det kommer då också ett förbättrat singelplayer-läge som erbjuder möjlighet att spela kampanjen och spara. När man tittar på nästa år finns det planer på nya spellägen, nya Corruption-kort, nya svårigheter, allmänna förbättringar och även tre expansioner (den första heter Tunnels of Terror).

Expansionerna kommer ingå i ett Annual Pass som även ger oss nya Cleaners, nya fiender och så vidare. I grund och botten kan du förvänta dig att det ska bli ännu roligare att döda zombies tillsammans framöver.

Back 4 Blood

Relaterade texter

1
Back 4 Blood: Tunnels of TerrorScore

Back 4 Blood: Tunnels of Terror

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har gett oss ut på skattjakt i övergivna, men zombiefyllda, tunnelsystem i den första expansionen till Back 4 Blood...

Back 4 BloodScore

Back 4 Blood

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har återigen tuktat zombies, denna gång i den andliga uppföljaren till Left 4 Dead. Har Turtle Rock något nytt att tillföra detta småtrötta koncept?



Loading next content