Svenska
Gamereactor
nyheter
Battlefield 2042

Stora Battlefield 2042-ändringar efter betan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Många såg såklart fram emot Battlefield 2042, men det har varit lite nedslående att se hur mycket kritik de avslutade beta-testerna fått. Lyckligtvis har utvecklarna hörsammat detta och kommer att göra ändringar.

Dice har publicerat ett långt blogginlägg där de går in mer i detalj på varför Specialists-systemet kommer finnas kvar, hur informationen på skärmen ska bli mycket bättre, berättar om ändringar i Orbital-kartan, starkare "Aim Assist" på handkontroller, förbättrade spelkontroll i allmänhet, bekräftar att Big Map självklart kommer finnas tillgänglig, hur samarbete ska att belönas bättre (och underlättas med pingsystemet), hur omfattande Loadout- och vapenmodifieringssystemen faktiskt kommer vara efter de första timmarna samt ett antal andra saker.

Till sist har vi även fått en ny video dedikerad till de sista fem specialisterna vi berättade om igår. Den hittar du härunder. Hur sugen är du själv på Battlefield 2042?

Battlefield 2042
HQ

Relaterade texter

Battlefield 2042Score

Battlefield 2042

RECENSION. Skrivet av Kieran Harris, GR UK (Översättning: Petter Hegevall)

R E W I N D ! Efter att ha fått testa en förhandsversion som enligt vår systertidning i England var förhållandevis fri från tekniska bekymmer har Dice senaste spel släppts och det presterar rätt illa, därför har vi tiltat vårt betyg efter produkten som just nu står på butikshyllorna...

0
Battlefield-veteran grundar ny studio

Battlefield-veteran grundar ny studio

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Lars Gustavsson, ibland även kallad Mr Battlefield då han varit hos Dice och utvecklat spel i serien i 22 år, låter nu avslöja att han grundat en ny studio kallad TTK...



Loading next content