Svenska
Gamereactor
nyheter
Starfield

Bethesda bjuder på snabb genomgång av Starfield-universumet i ny trailer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

För två månader sedan bestämde sig Bethesda Game Studios för att utan förvarning dela med sig av tre korta videoklipp som visade tre av de områden som vi kommer att få besöka i deras kommande rollspel Starfield. Mycket trevligt för de av oss som vill veta mer den efterlängtade titeln och redan analyserat varje detalj i E3-trailern, men var i universum kommer vi egentligen att befinna oss i äventyret? Den senaste videon ger oss svaret.

Här låter Starfields design director Emil Pagliarulo visa upp läcker konceptkonst samtidigt som han berättar om var storyn äger rum, avslöjar mer om de två huvudfraktionerna som bär skulden för konflikten i berättelsen samt förklarar vår roll i det hela.

Starfield släpps till PC och Xbox Series S/X den 11 november nästa år. Vi rekommenderar varmt att ni kollar in videon här under, för detta ser riktigt lovande ut.

HQ
Starfield

Relaterade texter

StarfieldScore

Starfield

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Så har det äntligen blivit dags att få utforska rymden i Bethesdas första helt nya spelserie på över 25 år. Vi kollar in om rymdäventyret håller vad det lovar...



Loading next content