Svenska
Gamereactor
nyheter
Sea of Thieves

Sea of Thieves når 25 miljoner spelare och firar med gåvor

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det började lite skakigt och spelet fick berättigad kritik för bristen på saker att göra. Men ända sedan Sea of Thieves släpptes har Rare fortsatt att utveckla det med gratis expansioner i olika storlekar, och den största hittills - A Pirate's Life - släpptes faktiskt för några månader sedan och ledde till ett nytt rekord i juni för antalet samtidiga spelare.

Allt detta har uppenbarligen betalat igen sig eftersom antalet sjörövare fortsatt stiga. Redan i mars avslöjade Rare att de passerat 20 miljoner digitala pirater, och ungefär ett halvår senare har detta ökat rejält. I en längre artikel på Xbox Wire tackar Rares executive producer Joe Neate communityt och informerar att Sea of Thieves nu nått 25 miljoner spelare.

Detta kommer firas med stil genom att passande nog ge alla digitala sjöbusar som spelar från och med nu fram till den 26 oktober, en inloggningsbonus på 25 000 guld och 25 Dubloner. För att göra det hela ännu mer spännande kommer någon dessutom att slumpmässigt få 25 miljoner i guld i slutet av denna period. Om du inte spelat Sea of Thieves på ett tag kan du dessutom kolla in Neates artikel där det listas 25 nya saker att göra som har lagts till under det senaste året.

Kommer du att sätta på dig ögonlapp och träben och spela onyktra sjörövarvisor med dina kompisar i Sea of Thieves till helgen för att få guldet?

Sea of Thieves

Relaterade texter

Sea of ThievesScore

Sea of Thieves

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

R E W I N D ! Runt två och ett halvt år senare kollar vi in om den femma vi gav Rares piratsimulator Sea of Thieves fortfarande står sig eller om det finns anledning att omvärdera...



Loading next content