Svenska
Gamereactor
nyheter
Death Stranding

Hideo Kojima släpper glasögonkollektion med Jean-François Rey

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Hideo Kojima är som vanligt en överraskningarnas man och låter nu meddela att han inlett ett samarbete med den franska designern Jean-François Rey för att tillsammans släppa en serie glasögon inspirerade av Death Stranding. Samarbetet omfattar fyra originalmodeller av bågar, som alla har skapats "under Kojimas konstnärliga ledning".

De tre basmodellerna heter HKxJF01, HKxJF02 och HKxJF03, där den fjärde modellen är Ludens mask. Dessa finns i en mängd olika unika mönster och designer, och levereras med en Kojima Productions-inspirerad låda samt en läderväska. Ludens-masken, som följer med HKxJF03, kommer med ett eget genomskinligt fodral eftersom dessa är större än de andra modellerna.

På hemsidan för samarbetet står det att du kan kontakta designern för att förbeställa en modell redan idag, med planerad leverans i slutet av mars 2022. Det finns dock inget omnämnande på webbplatsen om det exakta priset för varje modell.

Death Stranding

Relaterade texter

Death StrandingScore

Death Stranding

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Hideo Kojima är tillbaka med sitt första egna spel efter uppbrottet med Konami, ett äventyr som varit väldigt mystiskt sedan det utannonserades, Kim har satt betyg...

3
Death Stranding blir film

Death Stranding blir film

NYHET. Skrivet av Marcus Persson

Vi har länge skämtat om hur Kojima verkar vara mer intresserad av att göra film snarare än spel, med tanke på längden och mängden av mellansekvenser som förekommer i hans...



Loading next content