Svenska
Gamereactor
nyheter
Killer Instinct

Rykte: Nytt Killer Instinct "under aktiv utveckling"

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Killer Instinct var ett av premiärspelen till Xbox One när den lanserades år 2013, ett 'free to play'-fightingspel som lyckades bli mycket populärt tack vare en bra kommunikation med fighting-communityt och ett riktigt bra spelupplägg.

Trots att det nådde över tio miljoner spelare upphörde stödet så småningom år 2017 och sedan dess har vi inte fått några livstecken från serien. Lyckligtvis kan detta vara på väg att förändras om man ska tro insidern Nick Baker från XboxEra podcast. Han hävdar att han har källor som uttryckligen hävdar att ett nytt Killer Instinct är "in active development".

Killer Instinct från 2013 utvecklades av Double Helix Games, men flyttades senare till Iron Galaxy Studios när förstnämnda studion köptes av Amazon. Baker säger att han inte vet vilken studio som gör det nya spelet, men att det varken är Double Helix Games eller Iron Galaxy Studios och han tror heller inte att det är NetherRealm.

Förhoppningsvis får vi höra mer om detta inom en inte alltför avlägsen framtid, förutsatt att det är sant, men tills dess - kom ihåg att det bara är ett rykte.

Killer Instinct

Relaterade texter

9
Killer InstinctScore

Killer Instinct

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Jonas Mäki har sysslat med handgemäng och är nu redo att recensera uppföljaren till Rares kultklassiska slagsmålsspel Killer Instinct. Så här bra är det nya spelet...



Loading next content