Svenska
Gamereactor
nyheter

Zack Snyder är väldigt nöjd med The Batman-trailern

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

DC och regissören Zack Snyder var inte direkt bästa vänner ett tag efter lanseringen av den mediokra Justice League, men tack vare fansens önskemål fick han möjlighet att gå tillbaka till projektet och äntligen släppa filmen på det sätt han hade tänkt sig i Zack Snyder's Justice League tidigare i år.

Det visade sig vara ett mästerverk, och att påstå att Snyder är populär hos DC-publiken är ungefär lika kontroversiellt som att påstå att man kan bli blöt av att duscha. För närvarande har han inte något annat DC-projekt på gång vad vi vet, men förhoppningsvis är detta något som Warner kommer att rätta till förr snarare än senare.

Tack vare Snyders status hos DC-fansen, är det ändå intressant att han delade sina åsikter om den nya trailern för The Batman som släpptes i lördags kväll - och han var inte direkt negativ: "This is awesome."

Och vi kan inte annat än hålla med. Trailern är verkligen fantastisk. Om du missade den (eller bara vill uppleva det underbara igen, igen och igen) kan du kolla in nedan.

HQ
Zack Snyder är väldigt nöjd med The Batman-trailern


Loading next content