Svenska
MEDLEMSRECENSION

Riders Republic

Skrivet av: AG Jati   2022-01-21

Företaget som spottar ut rövsmed har äntligen tagit fingrarna ur röven och gjort ett hyggligt bra lir!

Ubisoft är väl nog ett av världens mest ökända spelföretag rent allmänt. Finns absolut gott om klassiker de gynnat två generationer med, sedan är det senaste decenniet som går att omdiskuteras. En ny generation kräver en nystart och jag tror att Riders Republic är lösningen. En hyllning till den virtuella världens extremsportlir helt enkelt.

Låt oss få det överstökat, röstskådespeleriet är fruktansvärt. Visst kan det kännas en smula MTV-nostalgisk med alla överdrivna karaktärer men det blir tjatigt rätt snabbt. Särskilt med tanke på hur många "som en"-uttryck kärringen och gubbjäveln ska behöva spy ut. Man får bara lust att gå till deras hem och ge dem en smisk på kinden.

Nu när det är överskattat kan vi fokusera på de positiva bitarna. Med tanke på att en hel amerikansk vildmark är en lekplats finns det inga gränser. Här kan du trixa, flippa och snurra som bäst du vill. Att karriärläget är någorlunda kort kanske känns lite undermåligt men alla aktiviteter förlåter.

Några av de galnare momenten kan vara att flyga runt berg med en jetmotor eller dundra i en kanyon med en raketcykel. Japp, spelet älskar verkligen att krydda på mina sina egna galenskaper och Shackdaddy-äventyren dominerar fullständigt. Enda nackdelen är att dessa banor dyker inte upp så ofta men man får hoppas på fler uppdateringar.

Det är lätt hänt att vissa spelutvecklare går lite överstyr då de fokuserar på "kombo"-bitar i sportspel. Riders Republic har istället tre olika lägen man kan välja mellan. Alla sporter har dessutom olika typer av fordon, skidor och cyklar. Inga avancerade knapptryckande krävs och inom sinom tiden grejar du mer galna tricks som "Misty" på nolltid.

Öppet, välkomnande och roligt. Riders Repulic har något för alla.

Samlat betyg: 8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10