Svenska
MEDLEMSRECENSION

Dead Space 2

Skrivet av: fille49   2020-06-10

Min vän Has o jag har satt munnen på detta rymdpostapokalyptiska plattformsspel till TV-Spel

Det som märks direkt är att det inte finns någon co-op så Has gick hem.

Jag fortsätter själv och tar mig ann rymden med Isak Locke. En drömkaraktär.
Man är i rymden och flyger och ibland väldigt svårt att navigera samt hatar jag att huvudkaraktären börjar prata i 2.an. Alltså vafan en karaktär som bbara börjar prata. Ush hade dom inte råd med röstskådepslare i första spelet kunde dom väl lägga pengarna på co-op istället.


Jag tar min båt o åker upp till rymden. Där stöter man på fiender och mycket mer än så är det inte. Rymden är blandade av Hallonsoda känslor med nyanser och dynamik mellan mig som spelare och det bubblande havet i oceanen. Jag tar på mig mina badbrallor o dyker in.

Gameplay påminner mig om en sorts blanding av action o skräck med olika sorters action och skräck moment i detta Surival spel. Jag craftar och skjuter sen är det inte så mycket mer. Jag föredrar då nog det mer lågmälda valet och väljer det.

Det jag valde förekommer att vara något jag aldrig stött på, ett spel med känslor utan att höras.. I rymden kan ingen höra dig rapa efter en stor Texas Longhorn burgare med smak av inget.

Jag tror det är det Som Naugty 343 indiestreets vill få fram. En smak utan känsla.


Ljudet är inte alls där heller men jag har tappat bort min kontroll till Tvn så kan vara så att den är mutad men då får jag nog spela spelet på webhallens demo monter istället. Då får man den bästa upplevelsen och kan verkligen beskriva och utgå från statistik hur bra spelet är. Creative direktören Meal Drunkman sa såhär.

"Even if your are blind or deaf, you cant play this game"


Musiken är därför itne till för dess folk och därför blir det direkt boycotta tjollahopp.


Slutsatsen är att jag fortfarande är hungrig och inte alls sugen på sätta foten på närmsta spelbutik efter detta gameplay dödande spelmissbruk till spel.


Grafik: 10
Ljud: 23/10
Spelbarhet: OK/10
Hållbarhet: Jobbiga utvecklare/10

Medlemsrecensioner13
Samlat betyg: 8.6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10