Svenska
MEDLEMSRECENSION

Inside

Skrivet av: fille49   2017-01-18

Det hela liret börjar väldigt konstigt upplagt och musiken gör en ganska ledsen. Vill jag verkligen spela detta. Jag är en liten pojke i en värld som saknar färg. Det är extremt grått så man nästan somnar. Pojken styrs väldigt klumpigt och det känns som de ville skapa ett plattformssytem likt Uncharted men misslyckades totalt, pojken rör sig som en idiot och det känns som han går i gröt när man rör sig.

I spelet sägs det inte mycket det är väldigt tyst så tycker det är ett minus då man hör massa oljud från konsolen vilket drar ner upplevelsen i detta spel. Jag vill att saker ska kännas häftigt och att det är jag som gör det inte något jag möter gör det åt mig. Spelet lurar en väldigt ofta om att man är i flera olika platers men i själva värket rör man sig bara höger upp ner och vänster och i dagens samhälle av spelt känns detta verkligen kränkade mot oss spelare. Vi borde väl kunna få något mer välutvecklat än detta. jag menar storyn handlar om en pojke som springer ruunt på någon slags fabrik och allt ser trist ut. Hur vill de egentligen att jag ska fortästta här jag fattar ju heller ingenting om vad som försigår.

Spelet är ganska långt runt 10 timmar med massvis pussel och frusterarde huvudperson som jag kallar bosse i denna text då skapar en mer realistiskt version av ett spel om faktiskt huvud karaktären kunde vara en riktigt karaktär vid just namn bosse. Musiken låter som det haft en garageparty och tagit lite plåt o skräp o slagit o dunkat lite här o där för att få en realistisk sound i det hela men de misslyckas totalt. Inte nog med att pojken är sjukt odödlig då han klarar fall från höga höjder och är helt stum men emmelanåt släpper ut sig ett stön av att göra sig illa. Jag blir extremt fustrerad att se ett spel som detta försöka sig på en ripoff på Limbo, hur tänkte de där? Om man inte kan göra ett eget spel härma inte några andra då och ta på sig äran ush så trist.

Hursomhelst så kan jag tycka att jag fick med mig något av detta spel med mig i minnet. Jag upplevde en så trist värld att självaste laddningstiderna i fallout var med tillfredställande. Fallout är ett spel som detta verkligen har tagit insperation av då det bygger på en apocaluptsik saga med hopp om firhet och kärlek till robotar o bomber, även vapen såklart. Dock är allt sånt inte med i Inside, man gör aboslut inget mer än att hoppa och göra saker men inte har en aning om vad man håller på med, hela grejen känns som en förklydning man vill bara att det ska ta slut och man knappt andas hur dåligt man känner sig.

JAg rekomenderar hellre spel som ger dig frihet och story och en karaktär som faktiskt visar hur en ritkgit människa ska bete sig i världen.


Spelbarhet 2/10
Hållbarhet 4/10
Grafik 1/10
Ljud 1/10

+ Långa transportsträckor. Roliga dödsanimationer.
- Inget ljud, inge story. Och ett helt tomt skal av inget.

Samlat betyg: 3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10