Svenska
MEDLEMSRECENSION

The Evil Within

Skrivet av: YakLoin   2014-10-14

Tiden då japanska spel stod för kvalitet och relativt säkert köp är nog tyvärr bara ett minne. The Evil Within blir ytterligare en besvikelse bland nextgens mer pinsamma titlar.

Styrningen i samspel med kameran är katastrof. Detta i kombination med ett så otroligt uselt stridssystem, vilket får Silent Hill Homecomings vidriga stridssystem att framstå som genialiskt. Skräcken som infann sig i början av spelet har nu bytts ut till vrede och ren frustration.

Grafiken finns det inte mycket gott att säga om, är det en portning från PS3? Där man inte haft lusten att finslipa de fula och slarviga texturerna?!

De trailers man sett har varit ganska missvisande då de omsorgsfullt och desperat har vinklat trailern så att den totalt vidriga och värdelösa styrningen, kameran och stridssystemet hölls väl dold.

Det övertag och nyskapande japaner haft inom skräckgenren har nu blivit en repetitiv sörja där de fortfarande försöker skrämmas med samma gamla saker som de en gång i tiden lyckades med.

The Evil Within är inget annat än ett hopkok av gamla spel där utvecklarna tror sig vinna med att återanvända moment andra spel lyckades med.

Samlat betyg: 6.7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10