Svenska
MEDLEMSRECENSION

Assassin's Creed III

Assassins creed serien håller en mycket speciell plats i mitt hjärta, jag har frenetiskt spelat alla de tidigare delarna i serien till de stationära formaten. Jag var en av dem som tappade hakan vid första uppstart av AC1 till min 360. lika så när tvåan släpptes. spelmomenten och grafiken har alltid gått i rätt riktning, fram till nu.

Jag vet inte om det har med att det är det första spelet i serien som jag spelar till PS3 eller om utvecklaren helt enkelt velat lägga till så mycket detaljer i Connors morgonrock att bilduppdateringen fått lida.
Detta är under all kritik. jag är inte grafiktokig men det har gått till den milda grad då det förstör spelupplevelsen tyvärr.

Connor har även förmågan att vara bångstyrig och väljer gång på gång att klättra åt fel håll.

Ett exempel på vad som fungerar mindre bra är hur onaturligt det känns att nå toppen på träden i vildmarken för att kunna "synkronisera".

Den så kallade vildmarken känns mest som en grymt långtråkig transportsträcka som utvecklaren gång på gång tvingar mig igenom. Den dåtida storyn känns också den oerhört fattig och saknar verkligen tyngden som de tidigare delarna i serien byggt upp. Faktum är att spelet är som bäst när man inte spelar huvuduppdragen.

Spelet växer dock fram emot slutet när Desmonds historia börjar närma sig en minst sagt intressant punkt, men efter alla timmar man lagt på serien hade jag förväntat mig mer.

Sammanfattningsvis rekommenderar jag att spela igenom seriens andra delar innan du tar tag i detta stolpskott.

OBS! Detta gäller PS3 versionen

Grafik 3/10
Ljud 6/10
Spelbarhet 4/10
Hållbarhet 6/10

+ Kul introduktion

- Vildmarken, storyn, Connor (sjukt okarismatisk jämfört med tidigare hjältar)

Medlemsrecensioner18
Samlat betyg: 7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10