LIVE
HQ
logo hd live | No Rest for the Wicked
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Svenska
      MEDLEMSRECENSION

      Divinity: Dragon Commander

      Först o främst skulle jag vilja tacka folket som gav mig GoG sidan för utan den hade jag ej sett spelet som jag faktiskt blev positivt överraskad över, Och då Gamereactor ej gett det mycket spel utrymme o varför vet jag faktiskt inte hur som helst Bryr vi oss ej om det nu.

      Spelet som bygger på allt ( eller jaa vi får väl säga att man blandat en jäkla massa genrerar)
      detta är ett strategi ala risk ett RTS ala SC2 eller C&C ett RPG ala jaa där har jag nog svårt för att säga vilket men blandingen är där,
      Och sen har vi ju kort spelen eller jaa kort sektionen påminner lite om risk.

      Men lägg sedan till en shooter action rpg variant som kan likna Panzar dragon orta eller kanske till och med nog något av mmo.

      Ja att beskriva hur spelet är som en gener kan bli rörigt vi säger väl cocktail blandning så kan ni nog förstå hur det kan vara.

      Utan att säga för mycket det är krig Kungen har blivit döda av sina egna Barn o alla vill ha tronen o allt blir kaos o krig..

      Maxos kungens närmsta man (och för den delen vän o trollkarl som även fanns med i Divinity 2 ego draconis.) Har sökt upp dig ett av barnen du är dock bara ett halv syskon ett barn till kommit av en utom äktenskapet barn.
      Du har samma far som dina bröder o syskon.
      Men ej mor då din mor var drake, (eller ja möjligtvis dragonknight).
      Så då kan ni möjligtvis förstå också att hennes möjlighet att förvandla sig till drake också finns i ditt blod.

      Det här är början och möjligtvis även en prolog till Divinity 2 om man spelat det spelet och är något insatt i historien som utspelas där.

      Men nog om det med alla dem här olika spel sätten som finns i en enda röra kan det då vara något undrar ni. Mitt svar på den frågan är ja för fan det funka och det funkar bra.

      Ibland möjligt vis lätt men samtidigt oförlåtande svårt ibland Där kanske RTS är en del så hjälper det vanliga bords strategien (risk) upp det. O du kommer hamna i svåra etiska o politiska val också för du ska bli kung men måste även ha hjälp och försöka få med dig politiken i allt vad kriget har med det att göra.
      Att ge bra gratis sjukvård må ses som en bra ide men i krig kan det sluta illa med för lite pengar att spendera på din arme men samtidigt viktigt då din o folkets moral kommer höjas så att du i alla fall får mer folk som kan gå med i armen, Jaa för utom för dvärgarna o de döda.

      Där kommer vi in lite på rollspelet för ju mer du spelar ju mer märker du att alla vill ha din hjälp i alla frågor lätta som svåra, och på dem frågor som ställs kommer även din egna moraliska val att ställas på prov för när allt kommer till kritan för att nå toppen måste man även smutsa ner sina egna händer ordentligt.

      Spelet då som hel het är faktiskt redigt bra RTS är väl balanserat när det kommer till trupper o Risk momenten innan du kommer in i RTS är otroligt rolig finns inget roligare än att klara av ett fler fronts krig tack vare Dina generaler (4 stycken som gått med dig och svurit sin ed till dig) hjälpt dig där du till slut gått själv in o kört RTS och avslutat det hela.

      Väl i RTS så sa jag ju trupperna är balanserade bra o det är dem men där finns en annan faktor också som kommer spela stor roll du själv. O där kommer folk säga jaa gör det väl i alla RTS o ja det gör det , men i detta fallet kommer även du som Dragon commander även kunna delta i kriget som en hjälte som finns i flesta RTS nu för tiden för trycker du in R o har tillräckligt med finanser Kommer du in i spelet som en drake och då blir det helt plötsligt otroligt kul, se dock upp för Anti-air det kommer bli farligt.

      Men som tur kommer du ej bara vara en drake som kan spruta eld ur ditt gap. Du kommer även vara en teknologisk drake med en jetpack på ryggen vilket gör det hela ännu mer sjukt.

      Allt Larian Studios har gjort har dem gjort väl balanserat utan att det för sin skull ska vara för kladdigt du känner att dem gjort något fräscht även fall allt dem egentligen gjort är blandat en massa genre. Så känns det väl avvägt. Sen har dem i allt det faktiskt lagt in riktigt mycket humor skrattat rätt mycket tack vare dialogerna som dykt upp.

      Bra exempel är att jag faktiskt skrattar mycket åt den Rasistiska ödlan Edmund samtidigt som jag bara vill slå in käften på han. Men han är ju faktiskt en bra general så därför bör man vara på bra humör även med han.

      För som sagt dina val kommer spegla vad som händer med kriget, och ibland kommer det kanske ej ske direkt o det är här det ibland kan bli oförlåtligt då du kanske valt mindre bra val i omgång 10. Lite rollspels element.
      O glöm ej bort att du ska även rösta igenom nya lagar om du vill (rekommenderas då det påverkar reglerna på spelaplanen.)

      Grafiken då ?? jo då den är bra redigt bra kanske ej den mest tekniskt imponerande. Men designen tilltalar mig då den blandar faktiskt både fantasy o steampunken på ett bra sätt.
      O välslipat in i minsta design.

      Dock måste sägas att där finns en hel del buggar som jag utgås kommer försvinna helt med patcherna. Som jag kan se förbi.

      Musiken då..
      Jo då den är riktigt härlig o bra enligt mig då jag gillar det Kirill har gjort förr här har han dock gått mot ett snabbare håll än till exempel Divinity 2. vilket passar otroligt bra enligt mig till själva spelet.

      Även ljudet är bra som tusan.

      Jag rekommenderar spelet starkt..
      Köp det pröva det. Enligt mig i alla fall.

      Samlat betyg: 9/10
      1
      2
      3
      4
      5
      6
      7
      8
      9
      10