Svenska
MEDLEMSRECENSION

Gears of War 2

Jag älskar action spel speciellt svåra och långa action spel med detta sagt kan jag nöjt säga att gears of war 2 är ett mästerverk här är varför...

Story 9/10
Storyn fortsätter nästa direkt efter där ettan slutade och åter igen spelar man som Marcus Fenix. Storyn är både längre och mer välskriven en första gears. Vi får till exempel se nya karaktärer som tai kaliso och dizzy som båda har en stor roll i spelet. Det enda negativa med storyn var slutet det gick så fort och kändes inte så coolt :)
Grafik 9,5/10
Låt mig säga så här gears 2 är bland dom snyggaste spel som gjort till xbox 360 miljöerna är ditaljerade och effekterna är fantastiska det enda dåliga var frame drops ibland annars var grafiken på top.
Gameplay 8,5/10
Spelet har grymma kontroller och bra cover system men det kan kännas lite stelt när du till exempel hoppar och lite få vapen bara typ 4 nya vapen. En bra förbättringar att man kan ta fiender som sköldar och sen vrida nacken av dom. En av dom roligaste fienderna från föra spelet berseker fanns inte med i spelet alls riktigt dåligt med tanke på att nästan allt annat har uppdaterats. Även med buggar här och där är det ett grymt kul spel att spela.
Slut betyg 9,5

Plus bra story grym grafik grymt ljud och effekter lång campaign och en fantastisk design

Minus några frame drops buggar...

Så jag rekommenderar alla gears älskare att köpa detta :)

Medlemsrecensioner61
Samlat betyg: 9.2/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10