Svenska
MEDLEMSRECENSION

Dead Island: Riptide

OBS: Mina recensioner är inte menade att vara professionella likt en spelrecensent utan på ett kortfattat enkelt sätt ge en bild av spelet och betyg.

Here we go:

Mjaha, då var vi tillbaka då, till lite skön zombieslakt, samma skit som sist faktiskt, om än underbart skit? :/

Låt mig börja med att säga att jag gav 379:- för spelet dag1, så kan man sluta tjuta "för att det bara är en expansion"

På många sätt är Riptide spelet som det första spelet borde varit, och då avgudar jag första spelet och har lagt alldeles för många timmar i Banoi.

Båda spelen har ju blivit väldigt populära och sålt väldigt bra, så man märker att zombiegenren verkligen inte gjort sitt, o nej, den är hetare än någonsin.

Och det är det som är grejen med Dead Island/Riptide, Techland som slabbat ihop spelen har verkligen något på gång, de har ett nytt zombiespel på g till nästa generations maskiner (men det tar vi någon annanstans) och med Dead Island i ryggsäcken tror jag och hoppas att de kan få oss att häpna.


Den här gången trodde du att du var på väg från ön, men dessvärre hamnar du på en annan ö som heter Palanai och spelet går ut på att bygga en nöjespark och få den att bli vinstdrivande, eller nej, det handlar om att överleva och precis inget annat alls.

Och att överleva är precis lika roligt och svårt som i första spelet, den här gången har en ny kille med extremt överdriven australiensisk accent hoppat på tåget; John Morgan, en Navysnubbe som vet hur man fistfightas... =/ jag har spelat en runda med honom och det var sjukt kul att slå och sparka zombies så de flyger likt små korvar hit och dit.

Spelet är rätt snyggt, grym kontroll, skön musik, riktigt riktigt bra soundtrack den här gången faktiskt, många sköna dängor och slingor som för tankarna till diverse bhorror...

Skulle faktiskt vilja kleta dit en 10 på Riptide, MEN och här kommer das men, det är för mycket buggar och det laggar o har sig så jag vill gå ut på balkonen och skrika så högt att de svimmar på kontoret hos Techland, det är för fan inte okej, ett spel som är såpass poppis och dessutom säljer som skirat smör, fixa!!! Sätt ett gäng polacker och koda dygnet runt så ni får det fixat asap, så känner jag.

Utöver det så är Dead Island Riptide ett galet kul spel både att lira själv eller med kompisar, och ett spel du lätt klämmer ut +100 timmar utan att ha tråkigt en enda gång.

Samlat betyg: 7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10