Svenska
MEDLEMSRECENSION

Call of Duty: Black Ops Declassified

OBS: Mina recensioner är inte menade att vara professionella likt en spelrecensent utan på ett kortfattat enkelt sätt ge en bild av spelet och betyg.

Here we go.

Har verkligen alla recensenter som satt betyg på spelet faktiskt spelat det?

Börjar fundera, spelet är absolut INGET annat än ett Black Ops i miniformat -en lång och bra singleplayerkampanjen, är inte det gott nog?

Jo, det är det.

Multiplayern är fantastiskt, ser ut, låter och spelas precis som storebror, riktigt kul och precis som de flesta som faktiskt köpt och spelat spelet så älskar jag det.

Singleplayerdelen behöver man inte tjuta över då den är ett försök till anpassad för formatet, "kampanjen" går att klara på någon timma men är gjord för att spelas om och får bättre resultat etc, och utöver "kampanjen" finns några till spellägen för den ensamma spelaren, bla ett hordeliknande mode där man ska överleva mot fiendevågor vilket är riktigt kul och allt som allt kan man mata ur många timmar själv.

Men som sagt, smöret och brödet är spelets multiplayer, vilket som sagt fungerar mycket bra, spelet är snyggt, bra ljud, grym kontroll.

Har inte stött på mer buggar än i andra spel, men ja, ryktet om att ai:n i spelets singleplayer är värdelös, den stämmer!

Det är aldrig några problem att finna matcher, verkar vara ett populärt spel online, om inte annat är spelet så sjukt stort bra bevis på hur grym vitan är och vilket kapacitet som finns där, börja nyttja speltillverkare, hör ni mig?


Gillar du Call Of Duty, att kötta online, gillar du dessutom första Black Ops?

Sitter du fortfarande kvar, trodde du var på väg till spelaffären...

Samlat betyg: 4.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10