Svenska
MEDLEMSRECENSION

Dishonored

Dishonored. Ett spel som inte riktigt är ett spel, utan snarare ett konstverk. Allting i spelet, varenda liten detalj, har en betydelse, och hela atmosfären osar av äkthet och estetisk perfektion.

Detta är det som gör Dishonored så bra, att man nästan bara kan ställa sig och titta på miljöerna emellanåt, inte huvudsakligen för att de är snygga, utan för att de är tilltalande. När man sedan börjar röra sig genom dem upplever man hur fritt spelet också är. Alternativen i spelet är många, och varje handling bär en otrolig tyngd för hur allting utspelar sig. Dishonored är med andra ord inte bara snyggt och fint, det har också en själ som gör sig väldigt synlig.

Jag ser inga större fel på det här spelet, och de få som finns är knappt värda att nämna. Ja, jag hyllar detta spel och med rätta. Det har nästan alla ingredienser för att lyckas, och den använder sig av dem med excellens. Ett otroligt bra spel, som liksom BioShock klarar av att stå på helt egna ben! Om det får uppföljare måste dessa sannerligen vara i toppklass, annars kommer de kladda ner det namn och den standard de första spelet satte. Spela detta spel om du inte gjort det! Du kommer absolut inte att ångra dig!

Betyg: 10/10

Medlemsrecensioner9
Samlat betyg: 8.8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10