Svenska
MEDLEMSRECENSION

SimCity

Skrivet av: fille49   2013-03-16

Det börjar med att man får vänta i tusentals timmar innan man ens får spela spelet........

Väl efter ett år ungefär så får man entligen börja spelet.

Jag vill vara diktator och så får det bli ingen ska bestämma över mig s jag byggde en stad med militärer och poliser och abra massa olja och det var kul etag. Sedan läste jag på baksidan och där står det en värd full av möjligheter de stavar ju helt fel och ddet drar ner på betyget än del.

Jag gillar att bygga men det är samtidigt tråkigt att bara dra vägar plantera zoner och få in folk och få sin stad att fungera, de är overkligt att allt går så fort och dåligt man ska kunna bli bäst snabbare.

Min stad blev bra efter etag då jag faksitkst kunde spela men hatar att bygga saker så jag körde lite lungt eatg och försökte bgga seriöst det gick bra tills platsen är för liten villket gör mig glaen jag vill ha stor yta.

Spelet är nog för mig ett dåligt spel jag gillar inte bygga och ta hand om saker och jag trodde det här spelet var något nytt något mer personligt och gör en glad men istället blir man ilsk av alla problem spelet verkligen har.


Du tar rollen som borgmäöstare Rudi en dömd man för att sumslat lite olagliga grejor i lastbilar och tilverkat lite olagliga grejor på sin bakgård. Din roll är att skapa ett hunger games för alla pansionärer i Norrtan som min stad då heter. folket blir ledsena öve allt krig och de blir glada när jag sänekr skatten igen.

Sedan river jag massa shopinghus och det blir jätte ledsena igen och mer krig startar då min hunger gaems ö är klar och jag skickar alla dit.

Jag lägger ut bussstop då blir alla glada igen och nu så ska vi se vem som vinner.

Det är roligt att leka runt som ledare men det jag längtar emst emot är måndag då jag får et gratis spel av EA tack EA ni är faktiskt bäst.

Grafik 10/10
Ljud 2/10
Spelbarhet 5/10
Hållbarhet 3/10


Bra grafik man ser mycket på skärmen och ljudet är tråkigt man kan ju inte förstå vad invånarna säger antingen är det en bugg eller så är det mina högtalare som behövs bytas ut.

Spela istället Amnesia eller The sims 3 lite roligare och läskigare där det inte är så mycket att ta hand om andra.

Ea släpper nog ett dlc med större banor vilket är najs då kan nog betyget gå upp mot en 8 eller 7.

+bra grafik
- Tråkiga valmöjlighter och väldit långa transportsträckor för den som vill se allt.

Samlat betyg: 3.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10