Svenska
MEDLEMSRECENSION

James Bond 007: Quantum of Solace

Skrivet av: CapYx   2013-03-07

Format: PS3

Quantom of solace kan jag stolt säga är ett av mina favorit spel till Playstation 3. Jag är inte precis ett stort hardcore james bond fan men jag gillar en del av filmerna.

Handling
Eftersom att spelet är baserat på en film så vill jag inte avslöja allt för mycket om handlingen. Men eftersom att Activision inte fick ut ett bond spel som var baserat på Casino Royal så finns det en del tillbakablickar ifrån den filmen.

Handlingen är i överlag helt okej. Inte överdrivet intressant enligt mig och den var bitvis svår att hänga med.

Kontroll
Spelets kontroll fungerar bra. Allt är naturligt siktet skulle kunnat vara en aning snabbare dock men inget att lägga för mycket vikt på. Spelet kontrolleras utmärkt.

Grafik
Många blandade åsikter har sagts om spelet ser bra ut eller inte. Personligen tycker jag att för tiden som spelet kom ut så ser det suveränt ut! Tycker till och med att spelet ser bättre ut än en del spel som kommer ut idag!

Musik
Musiken är otroligt medioker. Jag blir mest bara trött av den. I online läget så är det inte ens något bakgrunds ljud som hörs. Vapnerna låter helt okej dock. Voice actingen fungerar också bra.

Online
Online läget är fortfarande aktivt idag! Har det faktiskt på just nu och folk spelar faktiskt fortfarande! En aning förvånade! Det finns en hel del olika spel sätt men tyvärr så har dom lagt ner ett par stycken av dom. Men just nu finns det 9 aktiva spel lägen som bl.a Team Conflict Conflict Bond Versus Golden Gun m.m..

Olyckligtvis så finns det inget level system.. Men när man gör bra ifrån sig så får man mycket poäng man kan köpa saker för som te.x vapen m.m..

Hållbarhet
Efter du har klarat ut storyn så finns det ju online läget. Det är en unik känsla och till skillnad från COD så är det mycket som handlar om mer smygande och taktik.

Handling: 5
Kontroll: 9/10
Grafik: 9/10
Musik: 6/10
Online: 7/10
Hållbarhet: 8/10

Totalt: 8/10

Medlemsrecensioner13
Samlat betyg: 7.4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10