Svenska
MEDLEMSRECENSION

Left 4 Dead 2

Left 4 Dead är som alla redan vet ännu ett spel i skräckgenren med en extremt stereotypisk uppbyggnad för zombie-horror genren. Jag har i princip bara spelat co-op så det är även ur den vinkeln jag kommer att skriva.

Du spelar 1/4 karaktärer där det du har att välja på följande:
1. en färgad tjej med attityd,
2. en färgad man som är överviktig och pratar som Chef i South Park,
3. en 25-30 årig hillbilly,
4. en mest troligt rik man som förmodligen spelat för mycket på casino i sina dagar.

Då du valt vem du ska spela som (eller om du tar random) så ska du ta dig från A till B och döda en massa zombies på vägen. Inte allt för förvånande. Men sen kommer det roliga med hela spelet.

Du har ett gäng starkare fiender som kommer och livar upp stämningen, det är inte 1 skott > död längre utan du för kötta lite mer. Dessutom så har du exempelvis pumphagel, motorsågar etc. som även det gör spelet roligare. Att dessutom spela detta spel lite lätt på fyllan mitt i natten gör det till ett helt fantastiskt spel.

Jag tror att det är precis vid sådana tillfällen spel som Left 4 Dead 2 ska spelas om de ska kunna uppskattas till fullo. Missförstå mig inte, det är snyggt och har sina roliga stunder även om man spelar solo, men med bottar som inte kan göra någon nytta så blir man snabbt irriterad.

Medlemsrecensioner19
Samlat betyg: 8.6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10