Svenska
MEDLEMSRECENSION

Uncharted 2: Among Thieves

Då och då kommer spel till hyllorna som förändrar begreppet "TV-Spel", kanske för alltid. Uncharted- trilogin är sådana spel. Det är som en ända lång äventyrsfilm man inte vill pausa, för här finns allt från gömda skatter till övernaturliga monster. Ja, allt som möjligtvis kan hålla dig trollbunden under en lång, lång tid hittar du här.
Av alla dessa Uncharted- spel, är det tvåan som sticker ut mest enligt mig. 26 banor ingår i storyn, vilket är nog tycker jag- det blir varken för mycket eller för lite. Svårighets- systemet är bra- det lägsta är "Väldigt Lätt" och sen fortsätter det uppåt. Detta betyder att man inte måste vara proffs för att kunna spela, men även Väldigt Lätt- graden bjuder på många utmaningar (dock får du ingen trofée om du bara klarar "Väldigt Lätt", vilket du får om du klarar de andra svårighetsgraderna).
Men vad är det som gör tvåan bäst? Svaret på den frågan är storyn, platserna, personerna. Denna kombo av punkter utgör ett av de bästa spelen jag någonsin spelat till min PS3- konsol. Du får gå runt i små bergsbyar, råna muséer, slåss på taket av tåg osv. Det är fruktansvärt kul, och jag rekommenderar det till alla äventyrare och dem som söker pumpande adrenalin som håller i sig länge.

Medlemsrecensioner41
Samlat betyg: 9.6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10