Svenska
MEDLEMSRECENSION

Splinter Cell: Conviction

Obs Recensionen är inte färdig hjälp till genom att hitta stav fel eller liknande.

Sam satt i ett cafe och tog det lungt och tittade runt vid den itakienska staden man skulle nästan kalla det för en pension...Fasst en pension inehåller inte skjutning och jakter och liknande för just då kommer en servitör och ger dig en telefon och säger att det är till dig.
- Sam
- Hur hittade ni mig ?
- Vi är "the third echolon" vi håller reda på alla
Kvinnan berätar att män är på väg mot dig och om att du inte du går där ifrån så kommer du bli skjuten på direkten ochdet är så ett nytt äventyr med Sam Fisher börjar.

I Splinter cell conviction så får Sam en letråd till vem som dödade hans dotter detta leder till något han inte förväntade sig. Sam är nu på en jakt mot tiden för att hitta personen som ligger bakom hans dotters död och stoppa hans nya plan.

Splinter cell är inte så himmla likt dom föra spelen. För här är det inte så himmla mycket smygande utan man har försökt att djup lägga sig i handlingen. Ett exempel är en banna där du jagar en man mitt i dags ljus bland civila. Sedan har vi texter som fildukar på väggarna som ger en filmatisk upplevelse.

Kontrolerna ch systemet är litte ändrat n nyhet är Target and Execute systemet. Om du smyger bakom en fiende och slår ner honom så kan du sedan låsa fienden och sedan trycka på E (pc) för att skjuta ner alla på en röd sekund. du kan Targeta olika mängd fiender beroende på vilket vapen du har oftast är det tre ller fyra.

En annan nyhet är co-op där man spelar som två special agenter den amerikanska Archer och ryska Kestrel. Dom har fått en helt egen kampanj som utspelar sig i sovjet unionen och här kan man också använda Target and Execute systemet för att döda fler fiender samtidigt.

Medlemsrecensioner8
Samlat betyg: 7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10