Svenska
MEDLEMSRECENSION

Animal Crossing: Wild World

Skrivet av: CapYx   2012-11-26

Animal Crossing Wild World är en bärbar uppföljare för Gamecube spelet. Denna gång så hade dom bestämt sig för att ändra helt stil på spelet. Istället för att man ser över karaktären som ett klassiskt Zelda spel så rullar världen man spelar i.

Vad gör man i ACWW?
Man gör det samma som det tidigare spelet, Vad man vill. Fiskar gör kläder fångar insekter deltar i tävlingar m.m..

Vissa funktioner är tyvärr borttagna i denna version. Den stora nyheten till Wild world är online läget som Gamecube versionen saknade. Animal Crossing Wild World var först tänkt att det skulle komma ut till Gamecube men blev sedan till DS då Gamecube eran började gå emot sitt slut. Den stora nyheten med Animal Crossing 2 var att man skulle kunna spela just online. Synd att den aldrig kom ut till Gamecube, GC skulle behövt lite fler online titlar.

Wild World är fint på många sätt, men enligt mig så fattas något. Det känns som att Animal Crossing själen inte riktigt finns där. Detta är tyvärr den sämsta versionen utav dom alla enligt mig.

Något som förstör en hel del är det faktum att man inte kan ha hur mycket prylar på golvet som man vill.. Det säger tillslut stopp. Och alla karaktärer man spelar som har ett och samma hus vilket gör det hela ännu sämre.

Grafik 10/10
Strålande grafik! Den är så bra som det kan bli på ett DS system. Tyvärr så är det ibland svårt att se vad trycket är på te.x tröjor man har på sig.

Hållbarhet 7/10
Enligt mig så håller inte spelet eftersom att allt känns så av..

Spelkänsla 5/10
Känslan finns tyvärr inte alls med här.. Riktigt synd.

+
Otroligt fint
Bra online stöd

-
Mindre saker att göra
Tråkiga konversationer med djuren
Spelet känns dött.

Totalt 6/10

Medlemsrecensioner10
Samlat betyg: 7.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10