Svenska
MEDLEMSRECENSION

Sleeping Dogs

I väntan på vad som kommer bli världens bästa spel någonsin, så har jag tillbringat snart en månad med "Sleeping Dogs". Är det en härlig törstsläckare i den olidliga väntan? Svaret är JA!

STORY:
I "Sleeping Dogs" möter vi Wei Shen, en polis från Hong Kong, som de senaste åren tillbringat sin tid i Los Angeles, Kalifornien. Wei har återvänt till Hong Kong för att gå under täckmantel, och komma nära ett av de större ganstergängen i Hong Kong, "The Triads". För att ta sig in i gänget måste Wei genomgå tuffa uppgifter, för att bevisa att han är värdig nog. Ett gäng intressanta karaktärer gör dessa uppgifter extremt roliga, och realistiska att ta sig igenom.

GAMEPLAY:
I "Sleeping Dogs" fokuserar man särskilt på en sak: Slagsmålen. En välutväcklad, Batman Arkham City combatteknik gör detta så jäkla kul att utöva, och efter varje slag jag slår desto blodtörstigare blir jag. Det finns ett uppgraderingsystem, som du tjänar poäng till efter varje Polis och Gäng uppdrag du slutför. Dessa intjänade poäng använder du till att utveckla dina slagsmålskunskaper, som gör dig nästintill i slutet till en "Jackie Chan"! Bilfysiken i spelet är arkadinspirerad, och jag brukar inte gilla känslan, men "Sleeping Dogs" lyckas blanda till någon hemgjord bilfysik som rullar på finfint.

Slutsats:
"Sleeping Dogs" är välutvecklat, kul, har en enorm värld att utforska och det är grymt beroendeframkallande. "Sleeping Dogs" är ett självklart val för dig som längtar något så in i h****** till GTA V, älskar karate, vill ha en schysst stad att utforksa och som bara vill ha allmänt kul!

Jag ger Sleeping Dogs en otroligt stark nia. Tian får vänta till GTA V......

Tishmaestro

Medlemsrecensioner10
Samlat betyg: 8.6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10