Svenska
MEDLEMSRECENSION

Dragon Age II

Jag hoppas att jag fick eran uppmärksamhet om ett dåligt spel som släpptes under 2007. Medans Gamereactor inte vet vad det är( det gick inte att hitta Anubis II på gamereactor.se ) så bara jag valde ett spel att recensera men jag ger inte bara Anubis II 2/10 men det ger jag inte till Dragon Age II.
Nu till Anubis II.

Spelet har dålig musik, dålig kontroll reaktion, skaka wii kontrollen och anubis attackerar efter 2 sekunder, anubis ska attackera exakt efter att jag skakat kontrollen!
Fiender som är hur fula som helst. En gående liten pyramid är den vanligaste. När varje fiende dör ramlar en massa skelett ben? Och sist men inte minst. När man ska hoppa på en platform som flyger så tar det flera försök innan man kommer upp på den. Jag ger Anubis II en 2:a för att Anubis springer fort när man rör på styr spaken framåt.

Dragon Age II: Jag fattar storyn klockrent i spelet.Det handlar om en mästare som heter Hawke och kommer från en by/stad, jag vet inte, det var ett tag sedan jag spelade det Kontrollerna är väldigt bra.
Det är också ett av de rollspelen där du kan skapa din egen gubbe. Den grejen tycker jag är välgjord.
Spelet är inte fritt. Du kan inte gå vart du vill och inte göra vad du vill som de vissa rollspel brukar låta dig göra. 50% av alla fienderna i spelet är coola. Detta Dragon Age spel är mer som ett Mass Effect spel vilket gör det dåligt för mig. Jag gillar inte när spelserier liknar för mycket annat. Spelet fick så bra kritik av kritiker så jag trodde det skulle vara bra men det var egentligen skräp! 4/10 till Dragon Age II! Jag vet att det står 6/10 men jag plussade ihop betygen på recensionerna

Hata inte mig bara för att det innehåller ett spel som inte finns i Gamereactor. Jag ville egentligen bara recensera Anubis II så hata mig inte

Medlemsrecensioner14
Samlat betyg: 7.6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10