Svenska
MEDLEMSRECENSION

Crysis

Cryteks first person-shooter spel är grymt. Man börjar i ett plan som man ska hoppa ut ur för att komma till ön men något händer på vägen ner. Alla i teamet hamnar på olika ställen på ön.

Skurkarna håller till på vissa ställen på ön. Dem sätter ut punkter på kartan så man vet vart man ska. Ibland måste man gå till skurkarna och förstöra något eller ta något.

Skurken General Kyong har befälet över allt och vill ge liv till den största alien men alla forskare säger nej men han gör det ändå. Det händer inte något bra.

Man kan bli osynlig och få mer amor. När man är nära en fiende kan man ta och strypa honom eller slå iväg honom då är det bra att bli osynlig innan. När man har lite liv så tar man armor. Man kan springa väldigt snabbt också.

Grymma vapen. Mitt favorit vapen var Scar. Fanns typ 3 olika vapen i början sen kom det nya och nya hela tiden typ. Blev roligt på det sättet.

Stridsvagnar och helikoptrar var inte så svåra att spränga. Fanns en bana där man började åka i en stridsvagn men man fick aldrig åka helikopter men det gjorde nästan ingenting. Man förlorar liv snabbt i bilar eller plan eller något. Däremot fanns det en viss alien som var svår.

Man kunde döda skurkar med att kasta djur på dem och det tyckte jag var väldigt kul fast jag gjorde det inte så ofta. Det fanns grodor,kycklingar,sköldpaddor och några djur till.

Storyn är väldigt bra. Det var spännande vilket jag inte tycker i varje spel. Det hände saker ofta.

Grafiken finns det inte mycket att säga om. Den är fantastiskt. Därför var det kul att simma i vatten och gå runt vid stränderna bara det.

Man kunde spränga hus och det var jobbigt när man tog skydd. Taget ramlade på en och då kunde man inte sikta lika bra. Men det var roligt när man kunde spränga hus med stridsvagn.

Spelet var väldigt vackert och bra och jag kommer definitivt spela om det. Jag rekommenderar er det här spelet. Ni kommer inte ångra er om ni köper det.

Medlemsrecensioner54
Samlat betyg: 9.1/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10