Svenska
MEDLEMSRECENSION

Real Steel

Skrivet av: fille49   2012-07-08

Relic entertainment har gått från stjategi till tps och nu fighting spel, och ja det är helt sjukt bra!

Det finns runt 37 olika kämpar och alla har 37 olika barn så alltså 72st gubbar fast de har ju föräldrar också men de måste man kalra spelet för att låsa upp och de är bara 2 st.

Gameplayn är väldigt bra och har ett fantastikt djup, man känner väldigt igen sig från War of the monsters och Street fighter 4!

Alla olika karaktärer är riktigt coola och balasnerade och en ajg fastande för är otto thunderstorm of the mountain in the winters of heaven.

genom att spamma X dödar man sin fiende på en 1 hit så spelet är väldigt oblanseart.

Men det djup spelet bjuder på får vi ofta se när alla gubbar möts det är väldigt snyggt hugh jackman är en del av storyn och han voice actar alla gubbar som känns aningen enformigt.

Hugh jackman dör men en robot dödar honom och den roboten ör jääte häftig och kan göra så att spelet blir lite till ett racing mario kart spel fast med gubbarna i fightingen.

Storyn utspelar sig under andravärldskrigen och det syns på alla vapen, det som är väldig vackert är när alla barn sjunger och man blir väldigt varm fast sen så sprängs dom och man blir sur.

SPelet kostar 800kr på xbox live marketplace, men relic sa att det kommer komma en uppföljare där vi får ta rollen som den tuffa spelaren som kan gra snygga combos och utföra lite fler attacker

Att skjuta sin vänner är alltid jobbigt men när man vinner får man ingame pengar och det är riktigt kul, för ingame pengarna köper man så att man kan köpa musik till sina robotars cd spelare och sedan uppgradera till ipod.

Och ljudet då är som en helt fantasiskt saga utan gränser med skogar och hav som susar i öronen och flammsar och hugh jackman är den mest fantasitksa ljudet som finns.

Grafik 10/10
Spelbarhet 10/10
Ljud 10/10
Hålbreht 10/10
+ Grafik, ljud, Hugh Jackman.
- tråkiga menyer och att man inte får spela som robotar.

Samlat betyg: 10/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10