Svenska
MEDLEMSRECENSION

Zoo Tycoon

Wow vad många djur. Man ser dem över allt, dem kommer bara fler och fler när dem har barn med varandra. Det kan ibland bli för många och man säljer djure. Haha svarta marknad zoo.

Zoo Tycoon är ett spel till Pc.

I det här spelet gör du en djurpark för att få pengar så du kan bli rik. För det vill man ju alltid bli. Har du någonsin känt längtan efter pengar? då är detta spelet något för dig för här får man massor, såvida du är bra såklart dårå! För om du inte gör bra ifrån dig kommer inga pengar och då måste du ladda om din sparfil. Jag glömmer ofta bort detta och är fattig i flera timmar... väldigt tråkigt är det.

Man kan ha djur, fåglar, apor och hästar. Och massor av andra djur som dinosaurier och valar. Och så kan man ha krokodiler. och sköldpaddor. Men man måste ha pengar. Alltså vilket tjat tycker ni kanske. Ja men detta spelet är som den riktiga världen, allt handlar om pegnar! det är moraliskt väldigt smart och givande till dig som vill spela något realistiskt för en gångs skull (jag tittar på dig, Spec Ops The Lane).

Men du kan bara få pengar om alla besökare är galda. Sätt inte ner dem i burarar i djur, då blir de genast arga. Bad publicity som i vi säger i branchen! Höj priset på entereen då bara, få mer pengar. Bli rik och det fort!

När man har alla pengar kan man köpa mer djur, och då får du mer åengar. Mm fan vad najs med pengar! Då kan du köpa mer djur.

Synd bara att allt ät teknadt.

5/10 Grafik
Ljud 3/10 Ingen musik
Spelbarhet 10/10 riktiga pengar!
Hållbarhet 10/10 man kan aldrig få nog av att vara rik.

Samlat betyg: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10