LIVE
HQ
logo hd live | No Rest for the Wicked
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Svenska
      MEDLEMSRECENSION

      Cave Story 3D

      Cave story är från början ett indiespel utvecklat av en person som kallas Pixel. Spelet kom ut 2004 och var i retro-stil. Spelet är klassisk och om jag skulle skriva recension till originalet, då skulle jag ge 10/10.

      Först och främst så är priset överdrivet. 400 kr för en uppdaterad version av en freeware spel??
      Inte kul.

      Det stora besvikelsen är att nästan ingenting nytt infördes i spelet. Jag hoppades minst på bättre cutscenes. Men nej, karaktärerna är lika stilla som deras sprite-versionerna och dessutom är dem så små att även sprite versionerna ser ut bättre.

      Grafik: Miljöerna ser faktiskt fantastisk ut. Man ser att de jobbade mycket på den delen. De flesta karaktärer ser ut inte så bra.
      7/10

      Ljud: Musiken i spelet är välgjord och skön att lyssna, men en möjlighet att lyssna på originala skulle också bli bra. Alla ljud är från originalspelet och det är bra.
      9/10

      Gameplay: Gameplay är lika bra som i originalet, men jag skulle vilja se något nytt ändå. Det enda nya i spelet är grafiken, inget annat är förbättrat. Jag förväntade mig något bättre från ett spel som kostar 400 kr.
      6/10

      STORY: 10/10
      GRAFIK: 7/10
      LJUD: 9/10
      GAMEPLAY: 6/10
      HÅLLBARHET: 5/10

      Ladda ner originalet istället

      Samlat betyg: 7/10
      1
      2
      3
      4
      5
      6
      7
      8
      9
      10