Svenska
MEDLEMSRECENSION

Uncharted 3: Drake's Deception

Skrivet av: fille49   2012-01-08

Uncharted 3 har blivit en riktig succé i serien men är det verkligen så fantastiskt.

Du är Nathan Drake och det är hans tredje äventyr och storyn är mer påkostad och grafiken tydligen höjd ännu en nivå.

Det är mycket mer utforskande än förut och det känns sämre med tanke på att spelet är så linjärt. Gameplayn är det samma som 2.an men som sagt mindre action. Det känns som naughty dog inte riktigt satsade allt, de visste bara att de satte en trea på spelet så skulle alla köpa det, eftersom det är det senaste i serien.

Man skulle vara dum om man säger att grafiken är dålig, men det är samma som i ettan och tvåan och tråkig design, klart att eld och texturer är mer välarbetat. Men Naughty Dogs grafiker kämpat riktigt hårt med grafiken ?

Till en del ja, men det känns såklart i grunden att spelet är exakt samma i grunden... Och i tvåan så var det som att man dyrkade Uncharteds grafik. Allt krig om det grafiska det stora Kungarna Som Crysis 2 och battlefield 3 går inte att rubba, även fast storyn är kass.

Ja Nathan får sin röst av ett proffs Nolan North han är riktigt skön person när man lär sig träffa han.

Ljudet är ju som sagt rent av basic inget fel men inte helt fantastisk. Och att musiken fått en sån hyllning är ett skämt den är inte dålig inte alls men inte så sjukt bra.


Storyn är det mäst överraskande och det känns ju nytt, eftersom det var nog det Naghty Dog ville.

Spelet multiplayer är kul till en början men fortfarande obalanserat men fler maps är ute och det finns gamla saker som att man kan hitta gömda kamoes som master cheif fast i en sarkofag och sedan finns det en knapp man aktiverar och man får spela ett mini spel som master cheif. Är detta Sony och Microsofts plan att samarbeta? Både Nathan Och Cheif i ett spel kan bli topp eller flopp.

+Bra grafik, okej musik, bra röstskådespelare
- Obalanserad multiplayer, mindre action och seg story.


grafik 8/10 Fräscht

Spelbarhet 5/10 Helt okej

Ljud 5/10 Musiken är okej ljuder samma.

Hållbarhet 2/10 Kort och tråkig multiplayer.

En 4.a måste jag säga.

Medlemsrecensioner21
Samlat betyg: 9.4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10