Svenska
MEDLEMSRECENSION

Call of Duty: Modern Warfare 3

Skrivet av: emifri   2011-12-29

Jag har nu spelat Call Of Duty MW3 och här är mina åsikter.
Singleplayer: Kampanjen är en typisk Call Of Duty kampanj med stora explosioner och ett redigt snabbt tempo. Ärkeskurken Makarov återvänder från MW2. Variationen är det inget fel på, man börjar i New York sedan bär det av till Afrika, sedan London m.m. Storyn är enligt mig mil bättre än den i MW2, men den berör inte så mycket som utvecklarna vill att den ska göra.

Multiplayer: Multiplayerläget är också extremt likt det som funnits med i tidigare delar... men vad gör det? det är lika roligt nu som då. Nu kan du dessutom levla vapnen du använder och bli bättre med ett visst vapen och tro mig du märker skillnad på ett vapen du levlat upp ett par levlar och ett som du är helt ny med. Det finns två stycken nya spellägen också.

Kill Confirmed: Här ska du på sedvanligt vis skjuta ner dina motståndare... inte så svårt va? men det finns en hake för motståndaren du skjutit ner tappar en så kallad dogtag som du ska ta för att få extra poäng.

Team Defender: Här ska du ta flaggor och försöka hålla dom så länge som möjligt, det lag som har flaggan får extra poäng för varje kill.

Slutsats: MW3 är ett redigt bra spel och är ett givet köp även om man bara tänker röja runt på multiplayer servrna. singelplayer storyn kan beröra mer men det är absolut inget fel på den, det är bara mer av allt.

+ Multiplayer
+Singleplayer kampanjen är rolig

- Singleplayer kampanjen kan beröra mer

Medlemsrecensioner20
Samlat betyg: 7.7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10