Svenska
MEDLEMSRECENSION

Call of Duty: Modern Warfare 3

Skrivet av: Bidoof   2011-12-08

Det är dags att lägga av, Infinity Ward. Call of Duty har börjat bli samma cancer som Fifa och andra spel som släpps 1 gång per år med minimala "förbättringar". Single Player är återigen klassiskt klicheé-fylld Call of Duty, förutsägbar och fylld med överdrivna och onödiga scener för att locka Cod-ungarna. Campaignen är ungefär som att skjuta papp-figurer mellan cutscenes.

Multiplayer är samma gamla multiplayer, med ett av världens sämsta communitys, tråkiga banor och överdrivna vapen för att, återigen, locka Cod-ungarna. Laggigt är det, och hitboxarna existerar inte. Du kan skjuta någon i magen, missa och han kan sedan komma upp, kniva i luften framför dig och döda dig.

Grafiken och ljudet är dåligt. Det här är inte ett spel från 2011. Faktum är att det här ser ut som något från kanske 2007. Fula texturer, fula skuggor, brunt och grått är de enda färgerna. Ljuden är okej ibland, dåliga ibland. Vissa vapen låter som att någon slår en hammare på en ladugårdsvägg, andra låter som leksaker.

Men mitt största problem är ändå att Activision mjölkar serien så oerhört mycket. Modern Warfare, det första alltså, var en oerhört frisk fläkt och ett riktigt kul spel. Sen så har bara Activision ridit på framgångarna sedan dess och släppt ett nytt spel varje år som fårskallar som de som sätter 9/10 på såna här spel köper. Det är ett hån mot alla riktiga spel-utvecklare, som ägnar år åt att göra ett bra spel när sådan här repetitiv dynga säljer så bra. Nej Activision, dags att göra något nytt.

Medlemsrecensioner20
Samlat betyg: 7.7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10