Svenska
MEDLEMSRECENSION

Assassin's Creed

Assassin's Creed är ett jätteroligt spel. Man får springa runt fritt på hustaken med hjälp av free-run skills. Man kan också fightas med vakter som finns i princip överallt i städerna, även uppe på taken.

Om vi går till storyn är den inte lika bra. Storyn i sig är hyfsat bra, men uppdragena är bara samma och samma hela tiden, t. ex att man ska hämta flaggor åt en person inom en viss tid. Det blir ganska tråkigt efter några uppdrag.

Om vi ska gå på några mer dåliga grejer, t. ex att man är i mellanöstern, och alla pratar perfekt engelska, ingen brytning alls. Man kan inte heller simma, vilket gör det väldigt jobbigt när man ska spela ett uppdrag i hamnen. Då får man börja om hela tiden. Man kan heller inte skaffa pengar.

Över till några bra grejor då. Man kan klättra upp för nästan vilken vägg som helst. Och städerna är som byggda för huvudpersonen Altaïr. Det finns också olika sorters flaggor man kan samla in. Det finns flaggor som är speciella i ett speciellt område, eller utspridda i hela staden. Grafiken är ganska bra faktiskt. Ibland kan dock fienderna vara lite stela.

Det finns 4 olika städeer man kan besöka (inklusive Masyaf). Alla ligger i mellanöstern. En av de mest kända städerna man kan besöka är Jerusalem. Alla städer är omringade med murar, så det finns oftast bara en ingång.

Grafik: 9/10
Ljud: 7/10
Hållbarhet: 9/10
Sammanlagda betyg: 8/10

Medlemsrecensioner115
Samlat betyg: 7.9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10