Svenska
MEDLEMSRECENSION

Grand Theft Auto IV

I det här spelet så gör man lite vad man vill. Spelet är inte lika oalvarligt som Saints Row. Man kan göra mycket när man inte kör uppdrag till exempel att köra bowling eller biljard. Man kan ha en flickvän. Vapnen är bra. Grafiken är bra. Storyn gillade jag mycket för det hände mycket alltså det hände coola saker och jag gillade all action. Uppdragen var bra. Man kan göra mycket i uppdragen och uppdragen var roliga.


Jag tyckte det var mycket kiosker man kan handla i men en gång bråka jag i en kiosk och jag kunde inte handla där mer och det var inte så kul. Det var coola karaktärer och bra. Att bli jagad av polisen var inte så kul för man krokade ofta när man körde ifrån dom. Jag gillar det där att när man ska save så går man och lägger sig. Det var väldigt svårt att köra bowling och biljard och att kasta pil.


Ljudet och bilden var rätt bra. Jag gillade att spelet var svårt. Bilarna var snygga. Jag gillade att köra över folk men det var jobbigt när polisen kom. Siktet varv bra. Staden man var i var rolig att köra runt i men bara att det var lite dåligt att man inte fick köra över broarna i början. Jag vet inte vad som var bäst uppdragen eller bara går runt i stan. Jag tror uppdragen.

Jag gav spelet en åtta för jag gillade inte att det var så mörkt och kontrollen var svår att lära sig det kanske var för att jag var van vid Saints Row kontrollen. Jag blev lite uttråkad men spelet var kul så länge man ville köra.

Medlemsrecensioner133
Samlat betyg: 9.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10