Svenska
MEDLEMSRECENSION

Assassin's Creed

Skrivet av: Jinzono   2011-11-20

Assassins Creed är ett av de första spelen jag köpte till mitt kära Xbox 360!

Spelet går ut på att du är en kille vid namn Desmond Miles som mot sin vilja blivit utvald att vara "försökskanin" för företaget Abstergo. Då dom har listat ut att man inte bara har sina egna minnen, utan även sina förfäders!
Desmonds förfader är en lönnmördare vid namn Altaïr.
Man får komma in i Altaïrs värld och uppdraget man har fått av Abstergo är att hitta en artifakt av okänd typ.

Altaïr får lista på nio namn, namnen på listan är de personer du måste döda för att visa dig värdig för brödraskapet. Detta krävs för att sedan kunna hitta föremålet.

För att kunna mörda något av namnen på listan så måste man gå igenom en serie med informationssamlande uppgifter, det gör man genom att Tjuv-lyssna (Eavesdrop), Förhöra (Interrogate), Ta brev och dylikt ur folks fickor (Pick-Pocket) och tillsist kan man utföra uppgifter av andra lönnmördare i utbyte mot informationen som man behöver.

Det finns även mycket att göra vid sidan av huvuduppdragen, Man kan T.ex. Samla flaggor eller Rädda bybor från vakter!

Storyn är spännande och överraskar emellanåt. Personligheterna man stöter på är varierande och har alla olika intryck av Altaïr!

Strids-systemet är hyfsat enkelt och man byter vapen med hjälp av sin "D-pad".
Det är riktigt fräcka strider, då kameran ibland fokuserar på dig och din motståndare och du får se väldigt detaljerat hur du dräper din fiende!

Grafiken är helt acceptabel. Otroligt fina städer i en skala av grått, vattnet är sinnessjukt snyggt och hästarna rör sig naturtroget!

Det som är negativt är att det blir lite enformigt efter en stund! Och att ibland får Altaïr ett "eget liv", vilket innebär att ibland svänger han till lite men det är inget stort problem.

Betyget på Assassins Creed blev 8/10

Medlemsrecensioner115
Samlat betyg: 7.9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10