Svenska
MEDLEMSRECENSION

Transformers: Dark of the Moon

Detta var ett impulsköp, älskar war for cybertron och det var egentligen bara GR som gav det en kass recension. Så jag köpte det, hade lite extra pengar.

Storyn:
Detta är en prolog till filmen. Som berättar lite om hur the decepticons kommer tillbaks efter ca 3års i exil. Storyn visar sig inte egentligen förrän de tre sista banorna. Så ja storyn är väl inte kanske det bästa trots att det är prolog och de hade mer frihet.

Gameplay: Hur ska jag förklara det, det är lite som en combo mellan WFC och för förra årets revenge of the fallen. Robot moden är precis som i WFC. Lite Gears of war aktigt. Den nya stealth moden är lite som Vehicle mode i WFC bara att stealth mode har oändligt med ammo. Och vehicle mode är som som det i revenge of the fallen att man gasar hela tiden. Så det är ganska standard skjut tills du behöver recharga, göm dig i ett hörn tills du har fullt liv igen. Sen när du är i steamode så enda skillnaden är att du rör dig mycket mer smidigare och kan lättare fly för om du håller inne gasknappen så åker man ju fortare.
Så ja ganska standard för ett transformers spel.

Design: Man är på olika platser runt jorden, djungeln , städer osv. Det är helt ok gjorda. Robotarna är lite halvtaskiga. Har sett bättre men har absolut sett värre. Det känns lite trångt att ha stora robotar som slåss mot varandra. Och det är lita halvtaskig grafik men jag har sett värre på den fronten också.

Multiplayer: Det är faktiskt ganska rolig muliplayer, ranksystemet är identisk med den i WFC. Tyvärr så har den inte escaltion, men ganska ok multiplayer. Tyvärr så lider den lite av samma problem som kampanjen att det känns alldeles för trångt för att ha stora robotar som slåss mot varandra. Men annars är det bra gjort. Man vet vilken klass som passar en osv.

Sammanfattning: Ett helt ok spel jag ångar inte köpet det lilla minsta om jag ska vara ärlig. Jag kommer helt klart köra om kampanjen och njuta. För denna enda jag egentligen kan klaga på är sista banen. (kommer ej förklara varför för det vore en extrem spoiler)
Så är det ett bra Transformers spel, ja det helt ok, är det lika bra som WFC? inte ens i närheten. Om har tröttnat på WFC och vill ha något lite nyare och fräschare köp det då, gillar du filmerna. Det är helt klart det bästa spelet baserat på nån av filmerna, men har du inte kört WFC så köp det istället.

Så sammanlagt får det:

story: 5
Gameplay: 7
Design: 6
Multiplayer: 7
sammanlagt 6.25 så det får bli en sexa.

Som avslut vill jag bara säga att detta spelet är "more then meets the eye"

Samlat betyg: 6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10