Svenska
MEDLEMSRECENSION

Minecraft

Jag vaknar upp mitt ute på en pytteliten sand ö. Jag börjar kolla mig omkring och ser hur det börjar generera upp lanskap. Jag hoppar ner i vattnet och börjar "simma" i land.

Minecraft är ett otroligt coolt och häftigt spel. Första gången man ser det så tänker man: "Äh, vad är det här för skit spel? Urusel grafik och allt.." , men när man väl upptäcker vad man kan göra i spelet så börjar man verkligen fatta hur roligt spelet är! T.ex: hitta en grotta att utforska och hitta mineraler att göra pickaxes, yxor, spadar, svärd, armor, m.m, hitta speciella material för att kunna bygga snygga hus, borgar, murar, eller vad som helst nästan, utforska allt coolt landskap och bergskedjor, döda monster på natten eller i grottor och förstås få sitt hus sprängt av en creeper. Och självklart kan man ju göra mycket mer.

När man startar en ny värld så är det du först vill göra, är att skaffa trä. Du behöver inget att än handen för att slå sönder trä. När du väl har gjort det, så kan du börja göra pickaxes, yxor, spadar och allt annat sånt där. Och när du väl får in känslan av att du inte är en "noob" längre så blir spelet otroligt roligt att spela.

Sen så kommer man kanske på hur man gör en egen multiplayer-server också. Och det är också otroligt roligt.

Sen så finns det massor av mods också. Som t.ex: "Buildcraft", "More creeps and weirdos", och andra mods som gör att du får nya saker att göra. Det finns också en sak som kallas för "Texture packs", som gör en annans sorts grafik på spelet. Det finns hundratals Texture packs att ladda ner, och dom flesta är gratis, det är nog väldigt få som kostar pengar.

Känslan som jag får när jag spelar Minecraft är så otroligt häftig att man nästan dör.

+ Den otroligt roliga och häftiga känslan av att spela spelet och alla saker man kan göra i spelet.

- Den småusla grafiken.

Grafik: 6
Spelbarhet: 10
Hållbarhet: 10
Ljud: 10

Medlemsrecensioner22
Samlat betyg: 8.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10