Svenska
MEDLEMSRECENSION

Mafia II

Mafia II var ett spel jag hade stora förväntningar på men jag blev djupt besviken. Anledningen var den att man bara kunde utforska staden under pågående uppdrag, vilket inte kändes lika bra som i GTA etc. Dessutom slutar spelet när du klarat det sista uppdraget, du kan dock köra om varje uppdrag via startmenyn.

Spelet utspelar sig direkt efter det andra Världskriget i en stad som kallas Empire Bay. Staden är inspirerad utav New York, Chicago, Detroit och San francisco.

Huvudpersonen i Mafia II är Vito Scaletta som hamnat i kriminella kretsar för att hans Pappa dött med obetalda skulder. Under berättelsen får vi träffa ett par roliga karaktärer och dessutom tillbringa en tid i fängelset. I början av berättelsen är det en kall vinter i Empire Bay, två år senare när man suttit av sitt straff i fängelset förändras det mesta. Nya bilar, byggnader, personer och ny musik. Dessutom är det sommar när du kommer ut.

Grafiken i spelet är fantastisk, dock är det inte värt pengarna för spelet då storyn är värdelös och friheten i Empire Bay är mindre än den var i fängelset vilket är en stor besvikelse.

Medlemsrecensioner17
Samlat betyg: 8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10