Svenska
MEDLEMSRECENSION

Bulletstorm

DICK-TITS!!!

Ibland kommer de där överraskningarna, Dead Space, Batman Arkam Asylum, Borderlands mfl, jag kan även slänga in Bulletstorm i det facket.

När 2011 ska summeras kommer det helt klart vara min stora överraskning och en kandidat till GOTY 2011.

Här är ett spel som är sjukt kul från början till slut, jag spelar det mesta och det är SÄLLAN jag har svårt att sluta spela och blir grinig när jag måste sluta spela, och FÅ spel jag vill spela om direkt när jag klarat det, Bulletstorm är inte ett sånt spel.

För det första har det en rolig och spännande story med en cheesy dialog som får en att skratta hela tiden, och det funkar här, riktigt bra, kontrollen är klockren, grymt roliga och fräscha vapen, min favvo är typ en boll som studsar och varje gång den träffar marken så sprängs det HAHA!

Spelet är snyggt som fan, och den visuella stilen, spelets design är det bästa jag sett i ett spel på väldigt länge, faller pladask för allt som rör spelets design.

Räkna med att vara med om ett par riktigt feta scener i spelet, scener där man sitter med hakan i backen, allt känns väldigt genomtänkt och inga detaljer har lämnats åt slumpen.

Allt behöver inte alltid vara så allvarligt, att ha kul när man spelar tvspel är nog så viktigt som så många glömmer ibland, Bulletstorm är kul från start till slut, en oförglömlig resa med en story som är minst lika bra om inte bättre än spel som Killzone 3, Halo etc, riktigt sköna karaktärer som man bryr sig om.

För att summera, jag har nyligen spelat igenom 2011 års bästa spel hitills.

DICK-TITS!

Medlemsrecensioner10
Samlat betyg: 7.8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10