Svenska
MEDLEMSRECENSION

Sports Champions

En av de bästa Playstation Move spelen ever! Har ni för första gången skaffat Move? Skaffa det här spelet direkt för att den är så himla bra att köra, för den har exakt move rörelser och underbar spelkänsla!

I Sports Champions du väljer först den sporten du vill köra. Det finns: Frisbee-golf, Volleyboll, Bocce, Pingis, Bågskytte och min favorit Gladiatordueller! Sen väjer du en karaktär som du vill köra som. De flesta ser lite tråkigt men förutom det kan du också justera kläderna och sport grejerna också.

Sen är det bara att köra en sport. Det finns ingen story men tänk inte på det för att deu kommer att tycka att det blir roligt när du får fortsätta i nästa grenar till du vinner troféer. Grundreglerna vissas i början om du ska köra för första gången men du kan ta tutorial hur många gånger du vill. Du kan skippa om du vill, om du redan vet hur man kör den sporten.

I Volleyball, Bågkytte och Gladiator kan du köra med två Move kontroller och jag föredrar att du har två för att öka spelkänslan! På tal om spelkänslan så är den helt unik! Alla rörelser du rör på dig kommer att göra exakt som du gör.

Grafiken är helt ok men kanske några scener kan det kännas en aning rutigt men det händer sällan. Ljudet helt ok också. Du kan också lägga till din egen musik spellista om du inte gillar musiken i spelet.

Därför tycker jag att Sports Champions förtjänar 8/10 det är en bra Playstation Move spel men även om det kanske borde finnas mer sporter och mer grenar.

Samlat betyg: 8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10