Svenska
MEDLEMSRECENSION

The Fight: Lights Out

Bra fighting spel till Move! För att vara ärlig så känns spelet häftigt att köra som en badass fightare! Spelet handlar om att du ska köra som en fighter, du får designa din egen karaktär och du får se ut hur du vill men jag föredrar att du gör fightaren liknar dig. För att den kommer också att fråga hur mycket du väger och hur lång du är.

I spelet du får lära dig grundlägen i början med hjälp av den häftigaste coachen någonsin!: Danny Trejo som Duke! Machete killen gör spelet bättre! Du måste såklart kalibrera innan du fightar men se till och göra det rätt som den säger. Du kan köra med en Move kontrol och en dualshock kontrol men gör spelet bättre med två Move kontrollers.

Varje fight mötter du skitstövlar som vill spöa skiten ur dig. Det blir svårare så uppgradera din styrka i spelet för att göra dig starkare! Temat i spelet är inte illa men det ganska färgblindt men jag gillar det ändå, du får ändå se rött blod och häftiga ljus upplysningar. Spelkänslan är unik det känns som att du är en fighter jag lovar!Grafiken är bra måste jag säga men kanske några enstaka gånger blir det en aning buggigt men det händer sällan.

Efter att du har slagit skitstövlarna får du också lära dig nya häftiga tricks! Det som suger i spelet är musiken den suger arsle ingenting låter tuff eller nice jag hatar låtarna, så jag föreslår att du skapar din egen musik spellista i PS3-menyn innan du kör spelet. Jag har gjort min egen som innehåller mest rock för att det får mig att känna mer tuff! Men resten av spelet är bra.

OBS du bör sätta på dig gympa kläderna för att den här spelet kommer att göra dig svettig! Spelet har också träning och fitness ifall om du vill bränna kalorier och gå ner i vikt! Visste ni att det här har blivit Danny Trejos favoritspel? Jag förstår att han vill att man ska röra på sig så tummen upp för honom! Jag tycker att spelet är rolig och hård! Spelet får dig att känna som en fighter och krossar varenda skitstövels face och arsle!

Samlat betyg: 7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10