Svenska
MEDLEMSRECENSION

Call of Duty 4: Modern Warfare

Infinity Ward som tidigare är skaparna bakom Call of Duty, tar oss nu till modernare tid och visar oss en helt nytt spelsätt!

I Call of Duty 4: Modern Warfare bjuds en spännande handling där du först går ombord på ett ryskt fartyg och upptäcker ett papper som står på arabiska som en Rysk och en Arab samarbetar med!

Du spelar som Soap McTavish en ny medlems rekryt i SAS teamet som försöker stoppa Zakahev en ultranationalist som försöker förvandla Ryssland tillbaka till sovjetunionen och mördar civila och skjuta kärnvapen mot andra länder som USA, även i handlingen kommer du att spela som USMC Rangers som försöker stoppa Al-asad en man som vill ta makten över Mellanöstern och sina gerillastyrkor.

Nya vapen, och för dundrans snygg grafik bjuder Infinity Ward oss på, allt från Skogar, Arabstäder och Bondgårdar, dalar och berg.

Ljudet är helt fantastiskt härligt och bjuder på en massa spräng och bomber allt från vapen, granater,skrik och explosioner så är ljudet ett stort inflyt i spelet.

Men multiplayer är det som höjer betyget mest, aldrig tidigare i ett Call of Duty spel har det funnits ett Ranking system som Battlefield 2 var först inom, 55 Ranker finns och gå upp i och prestige där du kan fortsätta 10 gånger men inte till (PC) finns prestige lite tråkigt faktiskt, lås upp vapen och utrustning och skaffa Marksman, igen att skjuta eller få Headshoot för att låsa upp Camuflage till vapnen.

Över 15 spelbara kartor där du ska såklart bara skjuta, Samla och ranka upp till Commander (55).

Sammanfattningsvis:
Är Call of Duty 4: Modern Warfare det bästa spelet i spelserien bortsett när man är van att köra spelet i Andra världskriget så blev det 10 gånger roligare och flera möjligheter som aldrig har funnits tidigare i spelserien.

Grafik: 10
Ljud: 9
Spelbarhet: 9
Hållberhet: 10

+Online stödet!
+Uppblåsbara saker!
+Vapnen!
+Ljudet!
+Trevlig kontroll!

-För lätt!
-Inge Prestige (PC)

Medlemsrecensioner160
Samlat betyg: 9.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10