Svenska
MEDLEMSRECENSION

Gears of War 2

"Välkommen till kriget soldat" säger kaptenen och jag börjar såga monster.... du är Marcus Finix, och du ska döda aliens. dem kommer från planeten Serra och har sedan grävt hål på våran hem planet jorden. de kommer upp ur hålen på vår planet och börjar döda oss. Men vi ger itne upp!

Jag vlade att spela på hardcore för jag gillar när det är svårt med coolt att spela. tyvärr lite väl svårt så jag började om efter ungefär 2 timmar. Det är lite synd att spelet inte varnar. om det. Det gör inget men det är synd. När man spelar som Marcus Finix så har man sin kompis med sig Baird. Med honom går man genom en skola och man får döda aliens. det är väldigt mycket aliens.

man man har en chainsaw så dt gör inget. för då kan man såga, en väldigt skön effekt som sitter i kistan efteråt. det är väldigt snygga effekter och det kommer ofta blod på skörmen. äckligt men det gör inget. (för den försvinner snabbt, ett väldigt bra val. bra tänkt epic.

carmine dör det var jävligt snyd. Han var min favorit gubbe. Han var väldigt snäll men han dör.

men när man vinner kriget i slutet så vill man prova på multiplayer. Tyvärr finns det inget man kan spela online på så det var nog bland det sämsta jag spelat online. "Hord" heter ett spel läge där man med polare får döda aliens. det är roligt men tyvärr så glömde de bort att göra story. de kanske hade slut på tid. Till gears of war 3 borde det finns story till Hored.

efter allt detta finns inget kvar, så det finns inte mycket content. Bara campign och Hord. multiplayer finns, men tyvärr funkar det inte online. Det lär komma en update, spelet har ju dock funnits länge så det lär inte komma.

Men grafiken då? jo fyfan vad snyggt det är. Man vill nästan hoppa in och ta på allting. synd att det inte finns map epitor. Då skulle jag bara tiita på grafiken. Så grafiken är 10/10.

överlag ett bra spe.l Men nästa gång ha online!

Medlemsrecensioner61
Samlat betyg: 9.2/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10