Svenska
MEDLEMSRECENSION

God of War (2005)

God of War var faktiskt det spel i serien som jag spelade sist, då jag började Kratos resa med GOW2 på mitt älskade Playstation 2. Men sedan kom PS3, och då kom förstås även GOW3, och till slut kunde jag inte motstå God of War Colletion till PS3 för att "avsluta" trilogin med första spelet.

God of War var en av de absolut snyggaste spelen man kunde spela till PS2, och grafiken har varit en av seriens starkaste egenskaper. Men eftersom jag testade på GOW till mitt PS3 så kunde jag inte på samma sätt njuta av den grymma visuella delen, men det gjorde knappast någonting.

Man rycks lätt med i den intressanta handlingen och du fastnar så gott som direkt. Spelet bjuder på pampig musik, perfekt spelkontroll, fantastiskt tempo och mycket skönt våld. God of War är också, till skillnad från de andra två, väldigt utmanade med många och smarta pussel.

Jag ger God of War betyget 9, eftersom det har allt positivt som jag redan nämnt, men det är tyvärr lite för få bossar för att det ska bli riktigt riktigt grymt. Dock ett fantastiskt välgjort och underhållande spel.

Om jag ska betygsätta de fyra delarna ser det ut följande:

Grafik: 8 (på PS3!)
Spelbarhet: 9
Ljud: 10
Hållbarhet: 8

Medlemsrecensioner23
Samlat betyg: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10