Svenska
MEDLEMSRECENSION

Gears of War 2

Ahh bombat med äckliga utomjordingar! Och vad har jag jo en granat en handpistol och jaa inget mer! Nu får det vara nog tänker jag jag tar en som gissla och skjuter ner alla jag ser.

Gears of War 2 är bland dom roligaste och blodigaste spelet jag kört. Det är snyggt och detaljerat bra. Bara längtar tills Gears of war 3 kommer och då får vi se om det blir lika bra!

Pegi: 18

Det andra Gears of War i serien är fortfarande ett taktiskt Third-person skjutspel utveclat av Epic Games . Spelet släpptes den 7 November 2008, Men Game of year edition med 19 extra multiplayer bannor.
Jag tycker själv att Gears of war 2 har förrbättras sen Gears of war 1 kom ut Ljus effekterna har förbättrats mycket, Men grafiken är inte så stor skillnad på. Jag tror faktist att Gears of war 2 är ett ut av dem bästa third person spelet genom tiderna.

Lite snack
Nu ska utomjording slaktarna ut igen på planeterna och dela, Skjuta och slå sönder dom. Fram för allt kommer dom få känna sågarna knida mot kinden och blodet ska rinna. Du ska till och med drunkna i blod i en stor mask mage och njuta av maskens inälvor krälla sig runt din kropp. Känna glas regna från himlen och skära skinet av dig lycka till! Det lär du behöva.

Handling: Jo nu ska dom ut igen och slakta helt enkelt. Måste faktist säga att kampanjen är riktigt grym och alla detaljer i kampanjen, alla överaskningar och mycket mer. Ja som många av er vet ska ni klara av alla utomjordingar som vanligt. Och jag har för mig om att ni ska hitta Doom´s ( Kommer inte ihåg om det var Doom´s fru eller nån annans ) fru som är taggen av utomjordingarna. Och när ni nu hittar henne är hon döende vad ska ni göra med den halv döde? Jag vill inte spoila för mycket.

Co-op är grymt det är faktist det bästa co-op läget någonsin inget snack. Men i det läget klarar man sig inte långt utan Strategi. Som jag brukar säga så måste ni komma på er egen Strategi för att klara er. Men co-op läget räddar rätt mycket i spelet om man ska säga det på ett lätt sätt.

Multiplayer är grymt och det får spelet till ett högt betyg det är det bästa att köra, Men det finns brister som alla spel har.
Grafik brister kommer ni att stöta på mycket och andra saker buggar m.m men det är grymt som jag sa innan.

Som ni vet finns bara spelet till Xbox 360 som är ett minus men ändå ett plus och vet inte om det drar ner betyget eller inte det är svårt att bästemma sig för det.

Grafiken har som jag sa brister men förtjänar ett högt betyg. Alla detaljer och horizonten är bra gjord alla utomjordingar. Det här håller inte till grafiken men jag tycker dom man är har överdrivet stora dräkter inget minus men ändå. Jag tycker dom fixat det här bra ett högt betyg!

Spelbarheten är bra hur skönt är det inte att sätta en motorsåg igenom hela magen på en utomjording. Tycker att Gears of War 2 har skönnare spelkänsla än 1:an. Spelbarheten får ett bra betyg.

Hållbarheten är grym spelet är långt, Multiplayern tröttnar man aldrig på co-op är så bra spelkänsla på så att man inte kan slutta när man väl har börjat. Epic Games ni har lyckats ordentlig bra gjort ett högt betyg.

Ljudet är helt okej det är inget fel på det så det finns dock inte så mycket att säga. Jo alla sound tracksen dom är grymt bra så ett högt betyg.

Bästa delen
Det är nog när man är i en mask magge och ska såga sönder alla Blodåddror till hjärtat, Man drunknar ju i blod det är rätt roligt att köra. Sen diggar jag också när man hittar Doom´s fru och hon ser ut som en zombie och är döende.

Sämsta delen
Ja finns inte så många dåliga bitar men jag får faktist säga att slutet är ganska kass.

Minus
[-] Grafik brister
[-] Ingen skillnad på grafiken

Plus
[+] Bra detaljerat
[+] Bra kampanj
[+] Sköna combos
[+] Allt annat

Mitt betyg : 9.4

Kul att dom har lagt till nya explosiva saker och lite annat samt: eldkastare. Nu när du kan kasta Granater en gammal variant. Eldkastaren är skön när man ska elda utomjordingar om dom står och gömmer sig.

Grafik 9/10

Spelbarhet 9/10

Hållbarhet 10/10

Ljud 8/10

Medlemsrecensioner61
Samlat betyg: 9.2/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10