Svenska
MEDLEMSRECENSION

Silent Hill 2

Den vackra lila staden Silent hill välkommen! Men är den så fin som den låter?

Silent hill 2 annses vara det finaste silent hill i serien själv tycker jag det också, Kanske också det ruggigaste. Det är så tyst i staden ruggigt tyst så att man tänker vad har hänt här. Spelet kom ut 2001 till ps2 och en ut av dom bästa skräck spelen i historien. Omgivningen är offtast utspelade i Silent hills husen där du ska som karraktären James sunderland slå dig igenom det muterade helvetet.

Kampanjen går ut på att James sunderland ska hitta sin fru Mary som varit borta i 3 år snart och det annses att hon ska vara någonstans i den muterade staden Silent hill. Han har fått ett brev efter att hon har dött där det är undertacknat Mary men det går ju inte? Därför ska hann åka ditt och ta reda på det om det är sant och på vägen kommer han stöta på muterade människor och massvis med pussel.

Milön är nog den bästa i serien och den uppskatar jag mycket. Den är fin och väldigt bra gjord. Fast dock finns det brister som att det kan bli lite grått ibland på vissa stälen och sånt, Men ska inte klaga på 2001 spel miljö. Men dock gillar jag den och det påverkar grafiken så grafiken får dock ett bra betyg än så länge.

Hållbarheten är bra spelet är långt och tar en stund att klura ut vissa pussel, så dock kan det påverka längden det kan ta nån timme ibland att klura ut något. Men det är ett halv långt spel om man ska säga det på det lätta sättet och därför får hållbarheten ett bra betyg.

Grafiken är riktigt grym för att vara så gammal och det är ganska detaljerat också. Helt klart den bästa grafiken 2001 inget mer att säga i det tillfälet. Grafiken får ett högt betyg inte under 8....

Spelbarheten är grym det är så läbbigt så att man rysser an skinet på en själv och det kallar jag spelbarhet. Jag har inte kört så många läskiga spel men det här är faktist riktigt läskigt så det får ett bra betyg.

Ljudet är bra när man hör alla ben knäckas ner dom muterade människorna ställer sig upp med rangelben. Och alla ljud när man öppnar dörrar med nyckeln, såklart också det ruggigt tysta ljudet och så blir det en schock helt plötsigt ner ljudet hoppar till ibland.

Detta är det bästa skräckspelet genom tiderna efter resident evil 4 helt klart.

Grafik 9/10

Spelbarhet 9/10

Hållbarhet 9/10

Ljud 8/10

Samlat betyg: 9.4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10