Svenska
MEDLEMSRECENSION

Grand Theft Auto: Liberty City Stories

Tänk dig en stad av liv i din ficka. Tänk dig att du får smacka ner poliser, skjuta tanter i rosa träningskläder och glida runt i en sopbil. Det är GTA till ditt PSP.

Grand Theft Auto serien tillhör världens bästa. En story som ofta innehåller massa våld men får oss att spela vidare med god min och ett otroligt fritt upplägg.

Det är så jag ser GTA: Liberty City Stories. vi inträder rollen som Toni, en återvänder till sitt gamla hem i Liberty City. Snart får han dock problem med maffian, poliskåren och sin egna mor. Det blir en underbar adrealinkick som håller oss fast under många många timmar.

Grafiken tillhör det bästa formatet har att erbjuda, och ljudet gör det till en komplett audiovisuell upplevelse. När man cruishar fram på stadens gator finns flertalet underbara radiosignaler att få in att lyssna på. Och påtal om cruishing, spelkontrollen är superlätt. Trots det är en nedkonvertering från Playstation 2 funkar det perfekt. Man kan ändra kameran med select-knappen vilket ger flera olika vyer. Genom att använda auto-sikte går det lätt att träffa även i trånga situationer. Det går också att använda fritt sikte.
Dock saknar man kanske en spak när man kommer mot en vägg eller liknande, då man får se Toni springa på stället framifrån. Alla vinklar fås inte heller med där. Håll er borta från hörnen alltså!

Sammanfattning: Med tre öar fyllda med uppdrag har man en lång hållbarhet, vilket gör detta till det bästa PSP - spelet om du frågar mig. Tillsammans med God of War, Little Big Planet, Wipeout och Final Fantasy tillhör de eliten till Sonys bärbara enhet. Ett givet köp!

Grafik: 9/10
Ljud: 10/10
Spelbarhet: 8/10
Hållbarhet: 10/10

+ Innehållsrikt, galet, tjocka kvinnor i rosa kläder, mängder med fordon, välgjort, bra gangsterstory, spännande uppdrag och om du vill fuska lite kan du ränna runt med ett helt arsenal av gevär, knivar, bomber och pansarvagnar

- Även om kontrollen för det mesta sitter fint, kan den krångla i vissa hörn. Kan ibland vara svårt och poliserna har defintivt vaknat på fel sida av sängen.

Medlemsrecensioner6
Samlat betyg: 7.4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10