LIVE
HQ
logo hd live | No Rest for the Wicked
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Svenska
      MEDLEMSRECENSION

      Assassin's Creed

      Skrivet av: Forget   2010-10-17

      Att vara lönnmördare under korstågens stor hets tid 1191 kan kännas fräscht och spännande, och det är det.
      Karaktären Desmond Miles har ett släktträd av lönnmördare, men han själv har han kanske inte lika spännande yrke. Men det för ändras när han tvingas att använda maskinen Animus på ett underligt ställe. Denna maskin kan göra att han ser minnen från hans förfäder under tredje korståget.
      Desmond tar rollen Altaïr som för övrigt betyder flygaren på arabiska som är en medlem av Hashshashinsekten. Deras uppdrag är att stoppa Korstågens propaganda genom att lönn mörda viktiga historiska personer
      så att deras konspiration blir avslöjad.
      Under spelets gång finns det också, förutom de nio viktiga historiska personerna att mörda en massa andra små uppdrag runt omkring så som att hjälpa befolkning från besvär och att hitta platser.

      Under resan som lönnmördare besöker du städerna: Jerusalem, Acre och Damaskus. Förutom dessa städer finns lönnmördarnas fäste mellan de stora städerna som kallas "The Kingdom".

      Spelet känns levande eftersom det finns mycket liv omkring det finns alltid folk omkring en. Tro inte att de är hjärndöda utan de reagerar på vad du gör, som exempel om du knuffar en person så kommer de reagera på olika sätt och befolkningen runt omkring kommer göra detsamma. Det kan få konsekvenser att du kan få vakter efter dig som du kan antingen försöka att skaka av dig genom din "parkour" egenskaper genom att hoppa upp på tak hitta snabba vägar till gömställen, eller så tar man kamp mot vakterna.

      Min uppfattning av handlingen och spelet över huvudtaget är väldigt spännande och att det finns en massa olika sätt att ta fram sig på. Vilket ger spelet ett fritt spelande men tyvärr så kan det bli väldigt enformigt efter ett slag. Men det är ett spel på sitt eget sätt. Utvecklarna själva säger att platserna ska vara historiska korrekta och personerna också det vill säga de viktiga personerna. Personerna som man ska mörda ska ha gjort det de har gjort i spelet på riktigt, därefter försvunnit eller ha dött, men det behöver inte betyda att de har mördas av lönnmördare.

      Nu kanske du undrar vad man har för vapen till hands. Din lönnmördare har svärd, kast knivar och en gömd fällkniv i ärmen.

      Sammansatts vis kan man säga att det är ett spel värt spel med en annan vinkel med en roligt historik skildring. Men tyvärr fallerar spelet lite på att det blir något repetitivt i mellan åt och kanske det ger en låg hållbarheten. Men annars är det bra grafik och bra A.I.
      Jag ger spelet tillslut en 8/10.

      Medlemsrecensioner115
      Samlat betyg: 7.9/10
      1
      2
      3
      4
      5
      6
      7
      8
      9
      10