Svenska
MEDLEMSRECENSION

Burnout Paradise

Jag brukar inte gilla bilspel, undantaget heter Burnout Paradise!

Jag kör omkring i min nya bil som jag tagit från skroten. Den är trasig och är ingen vidare bra bil men den är något. För har du inte detta "Något", även kallat bil, så är Paradise City inget för dig. Staden är nämligen en enda stor lekpark för dom som har bil och vill/vågar använda den till mindre seriösa saker som kan sluta i Katastrof eller i Lycka. Men för att göra det lättare så ska jag ta det från början...

Allt börjar med att du får veta lite mer om staden Paradise City, som är en stad med Höghus men även en hel del Lantbyggd. Sen får du ditt körkort. Körkortet kommer uppgraderas medan du kör, ju mer du vinner desto högre körkorts rank får du. Efter detta så får du en bil, den bilen jag redan har skrivit om. Direkt från skroten får du den och ditt första uppdrag blir att reparera den. Skroten blir sedan ditt högkvarter där du kan byta bil till någon av dom du vunnit.

Vunnit bilar? Ja, ibland när du vunnit ett race eller liknande så släpps en ny bil ut i staden. Ditt jobb blir då att leta reda på den och krossa den, sen är den din. Det finns väldigt gott om bilar, tyvär känns en del av dom lite väl lika varandra eller så är dom helt enkelt svåra att manövrera och blir också tråkigare att köra.

Du släpps helt fri i staden och kan enkelt själv välja vad du vill göra. Det finns många olika sorters race. Det klassiska street racet där du ska ta dig från punkt A till B snabbare än motståndarna.
Sen har vi en annan version av klassiskt race, där i ska du ta dig från punkt A till B under utsatt tid utan motståndare.
Annars så finns ett läge där du ska ta dig till Punkt A till B med ett gäng bilar som vill krossa dig, du ska då ta dig till B levande.
Sen finns det ett läge där du ska meja ner tillräckligt många bilar under utsatt tid.

Annars kan du ju bara köra omkring lite. Men med hög fart följer stort ansvar, krockar du så händer egentligen inget så länge du inte är i ett race, men krockar är aldrig kul. Men grymma kan dom allt vara, att krascha i Burnout Paradise är grymt. Det är väldigt svårt att beskriva det men det är ungefär som att du tänker dig en snabbt körande bil som kör in i en vägg och krossas totalt. Burnout Paradise fångar den känslan totalt med sina kraschar.

Sammanfattning: Burnout Paradise är ett grymt spel med många bilar, spellägen och snygga kraschar som du inte kan finna i många spel. Där emot så finns det en del tråkiga bilar. Men det märker du knappt när du fokuserar på dom andra bra sakerna.

+ Bra grafik, många bilar, grymma kraschar.
- En del tråkiga bilar

Medlemsrecensioner22
Samlat betyg: 8.2/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10